top of page
pexels-photo-7080887.jpeg

ENERGIA

Solar Fotovoltaica

L'energia solar fotovoltaica és una font d'energia renovable que s'obté directament de la radiació solar mitjançant un panell solar que al mateix temps la transforma en energia elèctrica. De totes les energies renovables, és la més accessible, gràcies al fet que l'energia produïda se li pot donar molts usos diferents - llum, climatització, acumular-la per consumir-la en un altre moment, etc. -.

        Des de Sint Energètic, t'oferim la gestió integral en la instal·lació de les teves plaques solar fotovoltaiques. A més, de tramitar totes les AJUDES i SUBVENCIONS vigents.

Captura_de_pantalla_2022-02-09_a_las_9.16.02-removebg-preview.png

Projectes Renovables

98A7B59B-9550-4B1C-8448-3FBFDC64F962.JPG

ENERGIA

SolarTèrmica

L'energia solar tèrmica és una font d'energia renovable que s'obté directament de la radiació solar mitjançant uns captadors solars amb un circuit hidràulic en el seu interior. Es transforma la radiació solar en energia calorífica, donant un alt rendiment energètic. És útil per la producció d'aigua calenta, ja sigui per l'escalfament de piscines, sistemes de calefacció a baixa temperatura, aigua calenta sanitària, etc.         

 

          Des de Sint Energètic, també t'oferim la gestió integral en la instal·lació de les teves plaques solar tèrmiques. A més, de tramitar totes les AJUDES i SUBVENCIONS vigents.

Captura_de_pantalla_2022-02-09_a_las_9.16.02-removebg-preview.png
99103F26-F30B-4536-A98F-A143FC99CB72_edi

ENERGIA

Biomassa

Captura_de_pantalla_2022-02-09_a_las_9.16.02-removebg-preview.png

La biomassa, també coneguda com a bioenergia, és l'energia obtinguda de la matèria orgànica i engloba tots els combustibles d'origen llenyós - pèl·let de fusta, llenya, estelles, etc. - Es caracteritza per tenir un baix contingut de carboni i és una alternativa als combustibles fòssils per a la producció de calefacció i/o aigua calenta.         

 

         Des de Sint Energètic, t'oferim la gestió integral de la instal·lació. A més, de tramitar totes les AJUDES i SUBVENCIONS vigents

Scandi Bioethanol Stove.png

ENERGIA

Aerotèrmia

aerotermia-instalacion-bomba-calor-aire-agua.jpeg
Captura_de_pantalla_2022-02-09_a_las_9.16.02-removebg-preview.png

L'Aerotèrmia és una font d'energia renovable que aplicada a la tecnologia, ens permet climatitzar un habitatge o local de forma molt eficient. Consisteix en l'aprofitament de l'energia gratuïta, continguda en l'aire que ens envolta, mitjançant una bomba de calor que aprofita l'energia emmagatzemada en forma de calor en l'aire. Ens permet cobrir la demanda de calefacció, aigua calenta sanitària i refrigeració en un local o habitatge amb molt baix consum d'electricitat, donat que el 80% de l'energia que s'aconsegueix prové de l'aire exterior, una font renovable i gratuïta.

      Des de Sint Energètic, t’oferim la gestió integral de la teva instal·lació aerotèrmica. A més, de tramitar totes les AJUDES i SUBVENCIONS vigents

ENERGIA

Geotèrmia

La Geotèrmia és una font d'energia renovable que prové de la calor situada sota la superfície sòlida de la terra. La bomba de calor geotèrmica aprofita la temperatura de qualsevol lloc del planeta, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, sent una de les energies renovables més eficient. Mitjançant els diferents sistemes de captació, realitza un intercanvi de calor amb el terreny, que permet escalfar la vivenda a l'hivern, refrigerar-la a l'estiu i produir aigua calenta sanitària, de manera molt eficient.

 

      Des de Sint Energètic, t’oferim la gestió integral de la teva instal·lació geotèrmica. A més, de tramitar totes les AJUDES i SUBVENCIONS vigents.

Captura_de_pantalla_2022-02-09_a_las_9.16.02-removebg-preview.png
pexels-matheus-bertelli-4558356.jpg
Consulta'ns i et farem un pressupost sense compromís

Gràcies pel teu missatge!

Contacta'ns

logo_original-removebg-preview.png

Sintenergètic és una consultoria energètica ubicada a Granollers amb més de 20 anys d'experiència en el sector de l'energia. Oferim serveis de consultoria energètica, optimitzant els consums energètics i proposant millores d'estalvi. Treballem per donar el millor servei d'enginyeria, optant per les energies renovables i l'eficiència energètica.

Contacta'ns

C/ Torres I Bages, 37 

08401 Granollers (Barcelona)

trucada.png

+ 34 667 780 751

mail.png
instagram icono.png
whatsapp icono.png
bottom of page