top of page
pexels-cup-of-couple-7303151.jpg

Nosaltres

SINT ENERGÈTIC

SERVEI INTEGRAL ENERGÈTIC

logo_original-removebg-preview.png

Sint Energètic neix l'any 2017 quan un equip jove i dinàmic d’enginyers i arquitectes  amb experiència en el sector de l'energia, decideixen emprendre un nou projecte en el món de l’energia. 

 

Des dels seus inicis Sint Energètic ha proporcionat serveis de consultoria i d'enginyeria de primera classe en una varietat de sectors. Essent la nostra prioritat,  escoltar i satisfer les necessitats dels nostres clients.

 

El nostre equip d'enginyers i arquitectes, està darrere de tot el que fem i oferim a Sint Energètic. Estem orgullosos de la nostra cultura tecnològica i energètica, que ens permet aconseguir, junts, grans projectes. Ens adherim als més alts estàndards de qualitat, ambientals i energètics, sigui per emprendre nous projectes o treballant en nous sectors.

 

Oferim serveis de consultoria energètica, optimitzant els consums energètics i proposant millores d'estalvi. Optem per les energies renovables i l'eficiència energètica, oferint als nostres clients la gestió integral dels projectes: Subministrament, instal·lació i posada en marxa dels sistemes. Gestionant també els tràmits necessaris per obtenir les ajudes i subvencions vigents.

 

Treballem i realitzem serveis específics com: Certificats d'Eficiència Energètica a vivendes i locals, Cèdula d'Habitabilitat, Certificat I.T.E. d'edificis i Llicència d'Activitat per al teu negoci i Des de Sint Energètic, comptem amb el coneixement i l'experiència per oferir-te tot el que necessitis dins el món de l'energia.

 

La proximitat vers els nostres clients i gaudir cada dia d'allò que fem, ens fa continuar treballant i millorant per oferir un assessorament integral en cada una de les nostres operacions.

90D1D837-51C0-4A12-A6A8-8FB3CF095AD9.JPG
Els nostres valors
innovacio.png
Innovació
professionalitat.png
Professionalitat
735339.png
Eficiència
4815416.png
Energia Renovable
3062103.png
Honestedat
logo_original-removebg-preview.png

Sintenergètic és una consultoria energètica ubicada a Granollers amb més de 20 anys d'experiència en el sector de l'energia. Oferim serveis de consultoria energètica, optimitzant els consums energètics i proposant millores d'estalvi. Treballem per donar el millor servei d'enginyeria, optant per les energies renovables i l'eficiència energètica.

Contacta'ns

C/ Torres I Bages, 37 

08401 Granollers (Barcelona)

trucada.png

+ 34 667 780 751

mail.png
instagram icono.png
whatsapp icono.png
bottom of page